Puber coaching

onzekerWanneer kinderen in de puberteit komen wordt hun identiteit belangrijk. De weg naar volwassenheid is een onstuimige weg waarbij het brein, de seksualiteit en de identiteit van het kind een sterke ontwikkeling doormaken.

Pubers nemen risico’s en maken zich los van ouders en willen met rust gelaten worden. Ze maken ruzie in hun proces van losmaking, maar willen ook geaccepteerd worden.kracht

Dit kan een moeilijke periode zijn voor zowel pubers als ouders. Het is dan fijn als pubers met een onafhankelijke volwassene kunnen praten die ze serieus neemt en begeleidt in de zoektocht naar hun eigen IK.

Deze ruimte kan ik ze bieden. Door neutraal en onafhankelijk te luisteren, zonder oordeel, ontdekken we wat de oorzaak is van bepaald gedrag. Welk talent niet wordt gezien, welke onvervulde behoefte er is of welke vaardigheid nog meer kan worden ingezet. Samen komen we tot een werkbare en bestendige oplossing voor de ervaren probleemsituaties en vinden we de ruimte voor hun eigen IK!

Zoo ben ik coachpraktijk  is gevestigd in Twello en richt zich op pubers die wonen in de omgeving Deventer, Apeldoorn, Twello, Voorst, Teuge en Terwolde. Puber coaching kan plaatsvinden bij jou thuis, in overleg op school of in Twello.