Over Zoo ben ik

Zoo ben ik Kindercoachpraktijk : coaching voor kinderen en pubers in de omgeving Apeldoorn, Deventer, Twello, Teuge, Terwolde, Voorst, Wilp en KlarenbeekMijn naam is Evelyne Laan en ik ben getrouwd met Robert. Samen hebben wij 2 stoere dochters en wonen wij in Twello. Door mijn dochters kreeg ik te maken met de ontwikkeling van kinderen.

In het onderwijs op school waar ik een aantal jaar bij het plusonderwijs heb ondersteund en talentworkshops heb gegeven. Maar ook op de sportclub waar ik hockeytraining gaf aan kinderen.

Ik zag dat kinderen, en zeker ook pubers, zichzelf kunnen beperken door onvoldoende zelfvertrouwen. Dit uit zich in in verschillende vormen van probleemgedrag of ontwikkelproblemen. De oorzaken kunnen heel verschillend zijn en die zijn zeker belangrijk.

Maar, nog belangrijker is dat kinderen weer hun eigen kracht en hun eigen IK ontdekken. Daar ging mijn hart naar uit. Kinderen zijn onze toekomst. En daar wil ik heel graag iets aan bijdragen. Daarom ben ik een opleiding tot kindercoach / pubercoach gaan doen en heb ik Zoo ben ik coaching opgezet.

Daarnaast ben ik gecertificeerd Kragt®trainer. Deze training richt zich op coaching van kleine groepen op het vlak van zelfvertrouwen. Omdat ik heel sterk geloof in zelfvertrouwen als sleutel tot kracht.

Zoo ben ik Kindercoachpraktijk is gevestigd in Twello en richt zich op kinderen en pubers in de leeftijd 8 – 16 jaar die wonen in de omgeving Deventer, Apeldoorn, Twello, Voorst, Teuge en Terwolde. Kindercoaching en pubercoaching kan plaatsvinden bij jou thuis, op school of in Twello.