Kindercoaching: hoe kan een kindercoach helpen?

Een kind ontwikkelt zich razendsnel.

Dat gaat met ups en downs, dat is heel normaal. Als ouder kan je jouw zoon of dochter daar prima bij helpen.

Maar soms is dat lastiger en staat de ontwikkeling van je kind even stil. Door gebrek aan zelfvertrouwen, faalangst, pesten, stress of door een verlies als gevolg van een scheiding of het overlijden van een dierbare.

De belangrijkste taak als ouder op dat moment is die van de troostende en steunende ouder. Begeleiden en helpen is dan vaak wat lastiger. Daar kan ik als kindercoach bij helpen.

Met Zoo ben ik coaching begeleid ik op een laagdrempelige en kortdurende manier kinderen die niet lekker in hun vel zitten.

Het coachtraject richt zich op het zichtbare (probleem) gedrag en de hulpvraag. Vanuit dat gedrag en de hulpvraag ga ik op zoek naar de achterliggende behoefte en gevoelens van jullie kind.

Samen ontdekken we welke kwaliteiten en krachten je kind heeft en hoe we deze kunnen omzetten naar vaardigheden om de lastige situaties voortaan aan te kunnen.

Hierbij sta ik als coach naast jullie. Samen bepalen we het resultaat.

Zoo ben ik Kindercoachpraktijk  is gevestigd in Twello en richt zich op kinderen en pubers in de leeftijd 8 – 16 jaar die wonen in de omgeving Deventer, Apeldoorn, Twello, Voorst, Teuge en Terwolde. Coaching voor kinderen kan plaatsvinden bij jou thuis, op school of in Twello.